Welkom bij accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg.

Het kantoor in de regio voor particulieren, het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.

Werkwijze

Een breed dienstenpakket, jarenlange ervaring, gedegen kennis van zaken en een persoonlijke benadering vormen de pilaren waarop Christ van Tilburg het kantoor heeft gebouwd. Het team van Christ van Tilburg laat het niet bij cijfers alleen. Advies, ondersteuning en betrouwbaarheid zijn begrippen die vanzelfsprekend zijn. Christ van Tilburg werkt graag en hard aan goede relaties met haar klanten. Relaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en aandacht. Wilt u meer weten over deze werkwijze? U kunt altijd contact met ons kantoor opnemen!

Filosofie

Door directe contacten en oprechte betrokkenheid komen wij tot de beste resultaten voor onze klanten. Dat geeft ons veel voldoening en schept vertrouwen. In de wereld van de altijd veranderende regel- en wetgeving is het daarnaast van groot belang dat medewerkers van Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg altijd up-to-date zijn. Christ van Tilburg hecht dan ook grote waarde aan opleiding en bijscholing van het team. Ook dat schept vertrouwen!

Christ van Tilburg

Christ van Tilburg is ruim 30 jaar werkzaam in de accountants- en belastingpraktijk.

ADMINISTRATIEF

Christ van Tilburg heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de administratie van ondernemingen.

ADVIES

Naast gedegen expertise op fiscaal en administratief vlak heeft Christ van Tilburg ruime kennis en ervaring beschikbaar om u meerdere vlakken te adviseren.

FISCAAL

Christ van Tilburg is een zeer ervaren en altijd up-to-date fiscalist waar het gaat om de laatste belastingtechnische ontwikkelingen.

LOONADMINISTRATIE

Wij verzorgen ook loon- en personeelsadministraties.
Dit bestaat onder andere uit het opstellen van een loonstrook voor uw werknemer, het doen van de maandelijkse aangifte Loonheffingen etc.